Over mij, Suzan Harriët

Ik ben ondernemer. Én ik geloof in inspiratie. Alle grote beslissingen in mijn leven heb ik op gevoel genomen. Tot nu toe pakt 't aardig uit. Alhoewel ik best wat tegenslagen heb gekend.

De praktijk 'Reading for you' bestaat nu zo'n 4 jaar. Inmiddels ben ik erachter dat ik mijn leven heb gewijd aan het helpen van anderen. In verschillende vormen. Hieronder kun je meer lezen over wat mij in het dagelijks leven bezighoudt.

Jaarlijks ga ik naar het Arthur Findlay College in Londen. Hier kan ik mijn mediamieke skills trainen. Dit is zo'n heerlijke plek! Het voelt als een retraite. Ik kom er altijd als herboren vandaan.

Al heel mijn leven zie en voel ik van alles. Zo rond mijn 20e ben ik hier iets mee gaan doen. Ik heb veel cursussen en opleidingen gedaan om dit verder te ontwikkelen, zoals een opleiding mediumschap. Mijn grootste leerschool ben ik overigens nog steeds zelf, samen met de mensen om me heen.

De praktijk is mijn sacred place. De energie die hier hangt is fantastisch. Er gebeuren hier dagelijks de prachtigste dingen. Dit is voor mij ook de beste plek om te mediteren.


Begin 2019 ben ik met de opleiding voor Psychodynamisch therapeut gestart. Soms zet ik therapie in tijdens de coachingsessie, zodat ik je nog sneller kan helpen.

In deze opleiding leer ik onder andere: NLP, Rationele Emotieve Therapie, Hypnotherapie, Innerlijk kindwerk en Transactionele analyse en Regressietherapie.

Dit meisje hierboven is Fé, mijn grootste schat. Een sociaal diertje. Ze vindt het heerlijk om met zoveel mogelijk mensen te zijn. Ik probeer haar te laten ontdekken wie ze is.

In 2005 heb ik CosméDerm Huidtherapie opgestart. Een paramedische praktijk waar we mensen met huidproblemen helpen.