Ervaringen

Annemieke:

Indrukwekkend, bijzonder, 100% raak! Wat een bijzondere ervaring om via Suzan een kijkje in je eigen keuken te krijgen. Alles wat Suzan zegt klopt gewoon! Een kernachtige weergave van je persoonlijkheid, je achtergond, je drijfveren etc. De meest bijzondere details worden achter elkaar opgesomd. Ik ben niet snel onder de indruk, en al helemaal niet snel stil, want dat moet je van Suzan wel zijn, maar ik heb ademloos geluisterd. Het contact met mijn overleden vader was een kers op de taart! Het advies wat ik via Suzan van hem kreeg was een kippenvelmoment, de woorden die gebruikt werden, alsof ik hem zelf hoorde praten. Lieve Suzan, wat ben jij een bijzondere dame! Ontzettend bedankt voor deze indrukwekkende ervaring! Veel liefs, Annemieke

Mary-Jane:

Lieve Suzan,

Ook ik heb naar mijzelf geluisterd en bracht mij op jou pad. Ik heb een consult gehad en wat er tijdens en na het consult gebeurde is met geen pen te beschrijven. Dit is een van de mooiste kado’s die ik mijzelf heb kunnen geven. Je woorden resoneren nog steeds na in mijn lijf! Ik heb iemand gevonden die mij in alles wat ik ben, echt maar dan ook echt kan zien! Lieve Suzan, ik kijk uit naar je coaching voor het eerst in lange tijd heb ik het gevoel dat alles wat er in mij zit en niet uit kon komen nu wel gaat gebeuren met jou hulp.

Karin:

Bedankt Suzan voor het fijne gesprek dat ik gisteren met jou had. Om te horen hoe jij ziet dat ik in elkaar zit en dat het klopt was gewoon kippenvel. Dat mijn moeder er was en dingen zei, waren voor mij rustgevend en tegelijkertijd ook fijn om te horen omdat ik niet wist of ze mij nog had gevoeld tijdens haar overlijden. Ik vind het een fijn vooruitzicht dat ik binnenkort met coaching bij je ga beginnen, Heb daar een goed gevoel bij en ik ben blij dat ik na zoveel jaar iemand heb gevonden die een arm om me een legt en mij begrijpt en kan helpen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer, groeten Karin.

Jolanda:

Lieve Suzan

Allereerst heel erg bedankt voor mijn mooie prijs!!! Wat een eyeopener deze ochtend maar ook zoveel herkenbaarheid, eerlijkheid en allesbehalve zweverig gedoe!!! Ik kwam best gespannen binnen maar binnen enkele minuten kwam er een gevoel van thuiskomen in mij omhoog. Tijdens de reading kan Suzan met weinig vragen een beeld van je beschrijven wie je bent wat je hebt meegemaakt en waar je tegenaan loop met jezelf.... vooral het stukje dat ze je ook echt snapt en er dan ook voor je is op een moelijk moment echt heel bijzonder! Ik heb me alleen maar hoeven open te stellen en de rest ging vanzelf, na de sessie meteen een aantal afspraken ingepland ik kan alleen maar zeggen.... Eindelijk iemand gevonden waar ik mijn laatste stukje zelfontplooiing kan gaan ondervinden en waardoor ik boven op mijn berg terecht zal komen.... BEDANKT

Amanda:

Ik heb vorige week een hele waardevolle reading van Suzan gehad. Omdat ik een beetje vastloop met bepaalde dingen in mn leven, wilde ik graag een reading van Suzan. Het is een ander soort reading dan wat ik gewend ben, en juist daarom zo gaaf. Het gaat echt om 'jou' en niet alle poespas erom heen Ze praat je niet naar de mond maar is gewoon eerlijk en realistisch, en ik kon me in alles vinden wat ze zei.De informatie die Suzan me gaf heeft me weer geïnspireerd, dus ik ben helemaal blij! Mijn nieuwe afspraak staat al.gepland, heb er nu al zin in!

Dank je wel lieve Suzan!

Liefs,

Sharina:

Toen ik niet zo lekker in m’n vel zat, even niet wist wat ik met mezelf aan moest en onzeker was over de toekomst kwam ik per toeval (was het toeval..?) bij Suzan terecht. Suzan is een hele warme, lieve en fijne vrouw om mee te praten. Het is zo bizar dat ze precies kan vertellen wat ik letterlijk voel of waar ik mee zit. Zo specifiek en gedetailleerd. De keren dat ik bij haar ben geweest ging ik naar huis met een opgelucht gevoel, een bevestiging of tips om mee aan de slag te gaan in de toekomst. Ze geeft me een duwtje in de goede richting en een gevoel van rust. Als ik ergens mee zit en ik kom er zelf echt niet uit, dan weet ik dat Suzan kan aanvoelen welke richting ik op moet gaan.

Annet:

De reading met Suzan kan ik omschrijven als een ontzettende mooie pure ervaring. De reden dat ik kwam kon zij haarfijn omschrijven, zonder dat ik iets aan haar verteld had. Ook vragen die ik had over o.a. mijzelf werden zonder het aan haar te vragen direct beantwoord.

Suzan heeft ervoor gezorgd dat ik voor eventjes weer contact had met mijn overleden moeder. Het meest kostbare geschenk dat ik me kan wensen. De woorden die Suzan zei waren ook exact de woorden die mijn moeder zou gebruiken. Zij vertelde mij dingen die niemand anders zou kunnen weten. Ik ben haar erg dankbaar dat zij de puzzelstukjes in mijn hoofd weer een plekje heeft gegeven. Door haar reading voel ik me rustiger.

Mürüvvet:

Mijn reading met Suzan was mijn eerste ervaring. Wist helemaal niet wat te verwachten. Zeker had ik niet verwacht dat ik op sommige momenten in tranen zou schieten. Bijvoorbeeld toen duidelijk werd met wie ze contact had. Er zijn twee overleden geliefden naar voren getreden. Als referentie gaven ze Suzan recente informatie door, dat ze nooit had kunnen weten. Zo wist ik zeker dat ze al een tijdje met me meekeken. Één ervan was mijn vader. Ik heb antwoord gekregen op de vragen die ik had. Waarvan één een vraag waar ik al lang op zat te wachten. Kippenvel gewoon!

Bedankt Suzan!

Paul:

Mijn reading met Suzan heb ik als zeer bijzonder ervaren. Naast een zeer onverwacht en verrassend contact met mijn grootvader, waarvan Suzan een groot aantal herkenbare beelden van hem bij mij bracht, kreeg Suzan ook contact met mijn vader, wat minder verrassend was, maar wel enorm doordringend en echt was. Suzan kon een heel mooi authentiek beeld van mijn persoonlijkheid schetsen, zonder dat ik daarbij enige informatie over mezelf aan haar gaf. Suzan is een heel toegankelijk persoon, en de reading die ze mij gaf, voelde heel natuurlijk en echt. Als ik nog eens de behoefte aan een reading zou hebben, zou ik geen seconde twijfelen om naar Suzan te gaan.

Fran:

Als je dit leest en je twijfelt of een consult wel of niet iets voor jou is; niet twijfelen en gewoon een afspraak maken! Ik kan het iedereen aanraden - met de input van Suzan kan ik beter keuzes maken en snap ik ook beter waar dingen vandaan komen. Ze is heel professioneel, komt snel tot de kern en is bovendien ook nog een super fijn iemand.

Beria:

Lieve Suzan,

Gister kwam ik bij je langs voor een reading. Je hebt alles zo mooi vertelt, dat je letterlijk mn innerlijk hebt opgelezen en beschreven hebt hoe ik ben. Ook heb je mij goed kunnen helpen met de lieve woorden en het advies die je mij gegeven hebt.

Kortom: het was even een bijzonder moment voor mezelf. Ontzettend bedankt ervoor!

Femke:

Een fijn consult gehad waarin ik bepaalde dingen voor mezelf bevestigd heb zien worden. Suzan gaat helemaal blanco het gesprek in en noemde voor mij hele heldere details, zodat ik zeker wist dat dit over mij en mijn leven ging. Ik zou haar zeker aanbevelen bij mensen die hier behoefte aan hebben!


Ank:

Ik was bij Suzan voor een consult omdat ik graag een keer contact wilde met mijn overleden moeder. Het contact was heel snel gemaakt en door de informatie en antwoorden die doorkwamen ben ik situaties uit het verleden veel beter gaan begrijpen. Het was echt bijzonder. Ik vond het een hele positieve waardevolle ervaring en ben er heel blij mee.

Wim Mast:

Mijn ervaring met Suzan was heel positief! Mijn vrouw is nu 1,5 jaar geleden omgekomen in het verkeer en Suzan heeft haar met grote en verblijdende energie een half uur voor mij tot leven gewekt! Ik voelde mijn partner door haar weer tot leven gebracht worden. Heb genoten van deze sessie. Nogmaals mijn hoogste dank daarvoor, Wim

Denise:

Lieve Suzan, wat een bijzonder mooi mens ben jij!! Heel erg bedankt voor de reading, dankzij jou heb ik het gevoel dat ik nu echt kan gaan genieten en aan mezelf kan werken. Dat duwtje had ik nodig!! Liefs Denise

Ruben:

Ik ben bij Suzan geweest voor een reading en voor coaching. Tijdens de reading wist Suzan (zonder dat ze mij kende) tot in detail mijn persoonlijkheid en persoonlijke overtuigingen en blokkades te benoemen. Je denkt jezelf soms goed te kennen, maar er kwamen toch wat dingen naar boven waar ik me zelf nog niet bewust van was.

De coaching van Suzan is authentiek en krachtig. Ze weet goed tot de kern te komen en houdt je daar waar nodig duidelijk een spiegel voor. Geen zweverig gedoe, maar to the point! Suzan is een warme persoonlijkheid en ik voelde me enorm op mijn gemak. Een absolute aanrader om zelf eens te ervaren!

Carola:

Ik ben een goede vriendin van Suzan en dat was altijd een reden voor haar om geen reading bij mij te doen, omdat ze er dan niet blanco in zou kunnen gaan. Ik ben van nature heel sceptisch over spiritualiteit en stelde haar dan ook vaak kritische vragen.

Afgelopen week was ik bij haar op bezoek en ik was onrustig. Mijn moeder is vorig jaar Augustus overleden en ik had vragen die ik maar geen plek kon geven. Suzan merkte dat en wat er volgde was wat zij een “ongevraagd” consult noemde. Ik zou er nooit om gevraagd hebben, want die hocus pocus is niet voor mij.

Zij kreeg contact met mijn moeder en ik voelde een golf van emotie over me heen komen. Ik begon te huilen zoals ik dat allang onderdrukt had. Er was geen weg meer terug. Mijn rationele beredenering verloor het en ik kon niets anders dan luisteren naar Suzan.

Ondanks dat zij mij goed kent en het stervensproces van mijn moeder van heel dichtbij mee heeft gemaakt, wist zij mij dingen te vertellen die zijn NOOIT had kunnen weten. Ik kreeg antwoorden op die vragen die ik maar niet los kon laten en dat was verre van “logisch” nadenken en anticiperen wat iemand zou willen horen.

Ik ben een paar weken geleden verhuisd en toen ik op de grond een pakket in elkaar aan het schroeven was, begon ik te huilen omdat ik me alleen voelde en mijn moeder miste. Haar advies over hoe je van niets, iets kunt maken. Haar advies over kleuren en gordijnen. Ik legde haar tafelkleed op de in elkaar geschroefde tafel en voelde rust. Suzan vertelde me dat mijn moeder op dat moment bij me was en zo voelt het nu ook. Dat had ze nooit kunnen weten.

Het was fijn en eng tegelijk. Eng, omdat ik niet kon bevatten wat er gebeurde. Ik weet nu dat het zo goed is, dat het haar tijd was om te gaan. Zelfs, dat ze er af en toe nog is om me te laten weten dat alles wel goed zal komen.